POZRITE SI S NAMI...

Po náročnom semestri plnom obmedzení je tu čas na zaslúžený relax. Pozrite si s nami  diskusie a neformálne rozprávania odborníkov z našej fakulty na zaujímavé a rezonujúce témy:

  1. Padajúce mosty“ – rozhovor s prof. Ing. Martinom Moravčíkom, PhD. z Katedry stavebných konštrukcií a mostov v rámci cyklu neformálnych rozprávaní v spolupráci s kníhkupectvom Artforum. Pozrieť TU.
  2. Ekológia v stavebníctve“ - diskusia s odborníkmi z Katedry cestného a environmentálneho inžinierstva  prof. Ing. Jánom Čelkom, CSc. , doc. Ing. Dušanom Jandačkom, PhD. a prodekanom  SvF Ing. arch. Petrom Krušinským, PhD. vysielaná v spolupráci s portálom MY s VAMI. Pozrieť TU.
  3. „Geotechnický monitoring území a objektov dopravnej infraštruktúry, systém včasného varovania“ – rozhovor s hosťujúcim profesorom Andreom Segalinim z Univerzity v Parme v Taliansku. Diskusiu viedol náš dekan prof. Ing. Marián Drusa, PhD. v anglickom jazyku. Diskusia vznikla v rámci cyklu neformálnych rozprávaní v spolupráci s kníhkupectvom Artforum.  Odporúčame, diskusia má už teraz viac ako 14 000 zhliadnutí! Pozrieť TU.
© 2019 Stavebná fakulta, Univerzitná 8215/1, 010 26 Žilina